хочу... на укр. яз

Любонька
ХОчу жити у вимірі іншому,
Де не знатиму жаху війнИ;
В доброзичливому та безгрішному,
Де немає від Бога стінИ.
Віч-на-віч хОчу з Ним спілкуватися,
Браму сЕрця втворИвши навстІж,
Щоб у сутінках вже не ховатися,
Не розмінювать долю за гріш.
Від зв'язку з Богом беспосереднього
ВідновИться душІ чистота,
Згідно зАповідів Роду древнього,
В ній відрОдиться  в і р а  святА.
І відвідає думи просвІтлення,
Відкриваючи очі сліпі;
І від вад із Небес прИйде зцілення,
Від росп'ять на ганебнім стовпі.
Шкаралупа брехні вся облущиться
І огОлиться Правди ядро.
Прагну Вищої Сили Заступництва,
Налаштованого на добро!

   
13/08/17/