ОДА алкоголю!

Владимир Потаповский
                О Д А        А Л К О Г О Л Ю !


Чтоб  не  “плакаться...”   близким,  знакомым   “...в  жилетки”  –
Пью  с  утра  и  до  вечера    Б–Е–С–П–Е–Р–Е–Б–О–Й–Н–О    я:
Алкоголь  убивает  в  нас   НЕРВНЫЕ   клетки!
...Остаются  –  поверьте  мне!  –  только   СПОКОЙНЫЕ!

















...