Я задыхаюсь от нежности - english

Евгений Ратков
I CHOKE FOR YOUR TENDERNESS


Интерпретация песни Земфиры




You knocked on the open door,
I was silent like I’m killed at all,
They deceived: on the street there was the same heat.
Hands in dark were sunbathed,
Sounds frightful were bothered.
Both wandered around the city without feeling sorry for feet.

I choke  for  your tenderness,
Yours and mine freshness, yes,
I remember all your cracks – so strong,
I sing yours songs - those are my songs.

Why it is so? Lay-la-la...
Why it is so? Lay-la-la...

A lot of tea, the  window is open.
I miss you so, I’m forgotten.
Saw as month fades into the moon.
They knocked on the open door,
I’m in grief,  I’m down, I’m on the floor.
You don't be stupid, I did not declare war in afternoon.

I choke  for  your tenderness,
Yours and mine freshness, yes,
I remember all your cracks – so strong,
I sing yours songs - those are my songs.
 
Why it is so? Lay-la-la...
Why it is so? Lay-la-la...

=====================================================

Ты стучала в дверь открытую,
Я молчала, как убитая.
Обманули, на улице та же жара.
Загорели руки в темное,
Надоели звуки стремные.
Прошатались по городу ночь до утра

Я задыхаюсь от нежности,
От твоей - моей свежести,
Я помню все твои трещинки,
Пою твои - мои песенки.
Ну почему? Ну почему? Лай-ла-ла...
Ну почему? Ну почему? Лай-ла-ла...

Много чаю, окно открытое.
А я скучаю, я забытая.
Просмотрела, как месяц линяет в луну
Постучали в дверь открытую,
А я в печали. Да, я разбитая.
Не тупите, я не объявляла войну

Я задыхаюсь от нежности,
От твоей - моей свежести,
Я помню все твои трещинки,
Пою твои - мои песенки.
Ну почему? Ну почему? Лай-ла-ла...
Ну почему? Ну почему? Лай-ла-ла...

Я задыхаюсь от нежности,
От твоей - моей свежести,
Я помню все твои трещинки,
Пою твои - мои песенки.
Я задыхаюсь от нежности,
От твоей - моей свежести,
Я помню все твои трещинки,
Пою твои - мои песенки.
Ну почему? Ну почему? Лай-ла-ла...
Ну почему? Ну почему? Лай-ла-ла...
Ну почему? Ну почему? Лай-ла-ла...