А я до тебе

Наталя Мазур
Мандрує ніч імлистим небокраєм,
Нічний вівчар ясні зірки збирає.
Він заховає їх у срібний дзбанок,
Коли на землю тихо ступить ранок.

Приспів
Не прокидайся, спи! А я до тебе,
Лечу, неначе білий ангел з неба.
Сни додивляйся різнокольорові
Настояні на вірі та любові.

У напівсні малюю нас з тобою,
Вогні станційні мерехтять юрбою.
Щасливо посміхаюся крізь втому,
Бо мчить мене нічний експрес додому.

П'янять духм'яні пахощі жасмину,
У сні ти посміхаєшся так мило.
Хай ніч тобі співає крізь фіранку
Мелодію кохання аж до ранку.

30.05.2017