Ой, бабцю, Женя, Женечка...

Николай Липов 2
   на украинском языке

музика В.Шкільнюка           слова М.Ліпова

Там, де річка Снивода
Під ліском тече,
У селі на пагорбі
Бабуся  живе.

 Приспів:
Ой, бабцю Женю, Женечко,
Вам ніколи старіти,
Справи є у вечорі,
Потрібно їх зробити.

Працею не скорена,
Завжди при ділах,
Та в селі повінчана
На своїх літах

Приспів:
Ой, бабцю Женю, Женечко,
Вам ніколи старіти:
Водиченьки в цеберочки
Прийдеться наносити.

Трьох синів зростила ти,
Щоб Метельських рід
Зміг пшеницю сіяти
І село зберіг.

Приспів:
Ой, бабцю Женю, Женечко,
Вам ніколи старіти,
То  ж вип’ємо ж горілочки,
Роки щоб захмеліти.

На таких ось жіночках,
І на їх синах,
Держиться Вкраїна вся ,
Й на сільських хлібах.

Приспів:
Ой, бабцю, Женю, Женечко,
Вам ніколи старіти,
Турботи всі закінчимо,
Почнемо молодіти !
              29.08.2017