***

Рахим Карим
Менинг ў;илларимга ;ам
ўзларига ўхшаган
ширин-ширин
;излар насиб ;илсин.
Кеча-кундуз уларнинг
кўзларига тўймай
яшашсин.
Уларни ;аммадан
;из;ониб,
бир умр севиб яшаш
насиб этсин.
Омин!

***
Агар Олло; хо;ласа
бир кунда
пластинкангизни
айлантириб
;ўяди.