Я заблукала у твоiх долонях...

Дарья Савицкая-Кюри
Я заблукала у твоїх долонях,
у снах, що не з тобою,
у словах, що, ледь злетівши з вуст твоїх, холонуть
в полоні
у заплутаних думках.

я заблукала серед низок. болю.
не відчуваю. шви тріщать. терплю.
якби спитав, що хочу, мовлю: "Волю",-
своїй душі, як в небі журавлю.

і він летить. летить. і лист осінній
зміняє пелюстки і колоски.
і волю заміняє воскресіння
від поцілунку ніжної руки