Роберт Геррик. Н-829 На Тэпа

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-829) На Тэпа

За пиво продал Тэп (гуляют слухи)
Очки родимой матери-старухи;
И как он ради пива или эля
Её глаза и нос не сбыл доселе!


Robert Herrick 
Upon Tap

Tap (better known then trusted) as we heare;
Sold his old Mothers Spectacles for Beere:
And not unlikely; rather too then fail,
He'l sell her Eyes, and Nose, for Beere and Ale.