Круговерть життя

Фёдорова Дина
Що робити, коли на серці важко?
Мабуть, вже забути варто
Про всі невдачі та поразки,
Адже життя – як дивна казка.

Вона буває хибною, злою,
І часом душать помилки.
Але не просто утекти,
Позбувшись відчаю й болю...

Що ж… Різне тут траплялось.
А скільки трапиться іще…
Бувало, раптом відкривалось
Вікно надії під дощем.

Бували й страшні події,
І навесні лякала смерть.
Здається, руйнувались мрії,
І божевільна круговерть

В мить охопила, закрутила,
Залишила сумні рядки.
А потім осінь наступила,
І стали ми з життям на «ти».

І восени бували хмари.
Був біль, і сумнів теж.
Але я дивом побувала
Там, де надією живеш.

Я вірю: все буде добре,
І мрії здійсняться мої.
І хоч я сумую сьогодні,
Лунатиме ще солов’ї.

І буде місто співати,
У серце прийде добро.
Так радісно чути
та знати,
Що хвилю зігріє
Дніпро!

серпень 2017 р