У нас усе вийде, у нас усе буде

Прокопенко Юрий
У нас усе вийде, у нас усе буде…
І сонце на двох, і галактики спів.
Ніщо не завадить зігріти наш грудень,
Ніхто не зупинить потік, що кипів.
Мов магма гаряча, зринаючи з серця,
Вплітаючи в німб нашу спільну мету.
Нехай то солодку, подекуди з перцем,
Десь трішки гірку, та одначе, не ту,
Що хтось зрозуміє, втрачаючи розум,
Тим більше збагне незбагненну любов.
Шукай її в фільмах, у вірші, у прозі,
Споріднені душі цілуються знов.
У нас усе вийде, у нас усе буде…
І день неймовірний, і зоряна ніч.
Народжене диво вже б’ється у груди,
Зростаючи стрімко в моїй глибині.

22:46, 01.09.2017 рік.

Зображення: http://www.9355.ru/articles/art_5