аби гостро постати сир мав би...

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *

                Діві-Богородиці присвячую

аби гостро постати
сир мав би стати собою
й вином подолатись


в далі — з ранком повстати згадати
що — дало ранку щоб
все забувати
гострих ратиць козиць
тук затвориша — молоко щоб згадати
й сік винограду аби все подолати!


як я вийду з Тобою
чи у Тобі
любов я не можу здолати
серце — Боже

05.05.2011