Канцлер

Карина Калитина
the case could become rubbish ... quickly accurately
snow gray wolf bites his heels
crunching my teeth on my feet
but he is just a harbinger
breathing warmed me
empire from the ruins to get
God is here with us at the bottom
it's like in the long-won
try bandits from the forest
to make a long-forgotten ill-fated good
bold, stupid, but beautiful and bold
I have one miracle for two
you have a new story in your hands

дело могло стать дрянью... быстро точно
снег серый волк кусает за пятки
хрустя зубами по моим ступням
но он всего лишь предвестник
живым дыханием меня прогревал
империю из руин доставать
Бог тут с нами у самого дна
это как в давно завоеванное
пытаются разбойники с леса
внести давно забытое оплеванное добро
дерзко, глупо, но красиво и смело
у меня одно чудо на двоих
у тебя новая история в руках