***

Рахим Карим
Гарчи ту;ишганларинг
беме;р бўлишса,
улардан ўпкалама.
Зеро уларда
;еч ;андай
айб йў;.
Сабаби - табиат уларни
ўзи мана шундай
яратган бўлса
улар нима ;илсин?
Сен яхшиси
ётлар орасидан
ме;рибон
одамларни изла.
Улар дунёда
жуда кўп.