Твоя от роду доброта...

Николай Липов 2
     на украинском языке
Твоя від роду  доброта
В обіймах все село тримає
І ця жіноча красота
Його, мов квітка, прикрашає.

І мадонні віковій         
Твоїм рукам сил прибувало,
 Здається, що в чоловіків
Таких завзять не вистачало.

Таких ось Жень замаль було ,
Їх не багато в людськім роді.
Село завжди в тобі жило,
Бо ти селянка по природі.

І буде завжди воно жити,
Поки такі, як ти, живуть
І буде сіяти, родити,
Бо трудівниці тут зростуть!

             05.09.2017