Шустрая баба...

Николай Липов 2
   на украинском языке

Спритна баба Женя,
За що не візьметься:
В мене яблук жменя,
В неї торба рветься.

А якщо сапати,
Підгортати піде,
То ніби по полю
Справжній трактор їде.

Щоб бабу здогнати
В полі чи городі,
Треба хист тут мати,
Щоб жити в роботі.