Украинский Гарик 397

Владислав Красса
Український Ґарик 397


За мотивами І. Губермана

У житті я нічим не пригнічений,
Богу дяка — радію, сміюся:
Я, на щастя, такий неосвічений,
Що постійно про щось дізнаюся.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".