Нет Войне

Денис Власюк
Кажу ні-війні!
Ось Я стою перед Тобою зі скаліченою душею
І всі мої - твої страхи готуються до бою
Я зняв свій захист, не скривдь мене своєю добротою
Твоєю посмішкою розброєю свої долоні,ховаю зброю

До скроні летятьтвої набої, я більше не встою
В моєму сердці розгортаються полігони волі
Відпрацьовують авіаудари, та беруть в полони
Твої очі наче удари  невгамовної моєї долі

Та серце наче знову в центрі полю боя
здає всі лінії фронту тобі, моєї оборони
Та я склоню свою любов перед тобою
Не хочу більше воювати я з самим собою

Хочу знайти покою, Я в твоєму полоні
І як солдат своєї любові, прошу Тебе
Знайди для мене місце в своїй долі
Бо Я загину без любові від дотирку твоєї лодоні!!!!