Осiнь

Вера Бондаренко-Михайлова
Розпростерла над землею свою золотаву хустину осінь.
Залоскотало смутком відлітаюче бабине літо в душі.
І ключем журавлиним  покликало холод у гості,
І повісило небо густе простирадло дощів.