Украинский Гарик 398

Владислав Красса
Український Ґарик 398


За мотивами І. Губермана

Сьогодні враз відчув категорично,
як нас жахливо змінюють труди;
в себе зайшов, ввімкнувши світло звично —
побачив, що потрапив  не туди.