пiд знаменами сваволi на укр. яз

Любонька
На Землі' Обітова'ній все було' вже...і не раз...
Тільки бовдури-земляни нерозумно гають час
На дрібниці неважливі, для душі - не головні,
Бо без справ слова' красиві різко падають в ціні.
Не суттєва гарна мова, якщо серце - на замку',
Якщо чесність - папірова й лиш - до пари язику'.
З нього, ніби дощ по ринвах, злість отрутою тече...
Все, що Боже, - у руїнах...дідько всівся на плече.
Двері пекла відчиняє, провокуючи на гріх.
Глузд здоровий люд втрачає, бо тіла' шукають втіх.
Так потре'б підне'сли планку, що духовності нема.
Прагнем слави до сніданку, вперто премо до керма.
Під знаменами сваволі другорядним став Господь,
Усуваєм Його з долі...от і гине грішна плоть.
Самознищення дорогу обираємо з пітьми'.
Нарікань ніяких Богу! Треба бути вперш  л ю д ь м и!


07/09/17/