Жемчужина 64

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 64

Чужды для безбожников запреты,
Не найти им праведных путей.
Грешный мир наш губят не кометы,
Мир наш губят слабости людей.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 64

Чорні душі скуті у кайдани,
Їм горіти в пеклі навіки.
Знищують наш світ не урагани,
Світ наш нищать слабкості людські.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА