Иногда по утрам

Летиция Леу
Красивые сны снятся
Я не летаю в облака
Но и не могу считать себя
довольной или счастливой
хотя что для этого надо,
скажите!

И на другом язые
Nu am prea multe zile bune,
Nu zbor - n ceruri, nu cad...
prea jos fara de viata.

Sunt pur si simplu - eu,
care nu-mi aprind paie-n cap,
Desi un aprig dor  mai zvacneste:
In tample  in unele diminete,
Cand presiunea atmosferica,
Este aproape de limita.