Украинский Гарик. Всегда

Владислав Красса
Український Ґарик. Завжди.

Завжди спішили, спОкою не знали.
Ну ось, прибігли. І куди пристали?
Спинився рух, вдихаємо міазми,
Слабіє дух, міцнішають маразми.