В! рш Анатол! я Полякова, в! дредагований мною

Алла Фликинштейн
 А.Поляков
А,я виживу мамочка виживу
Хочь в шпиталі я тяжко поранений
А,я виживу мамочка виживу
Твоїми святими молитвами
А,я виживу донечка ,виживу
Хочь москальска куля в серце поранела
А,я виживу донечка виживу
І у Киеві ми погуляемо
А,я виживу жінонка виживу
Хочь лікарів вже надія покинула
А ,я виживу жіночка виживу
бо як же без мене ти рідная.


--------------------------------------
   М!Й  ВАР!АНТ

А я виживу, матінко, виживу,
Хоч в шпиталі я, скошений битвою.
А я виживу, матінко, виживу -
Лиш твоєю Святою молитвою.

А я виживу, донечко, виживу!
Куля вражая серце покраяла...
А я виживу, донечко, виживу.
По Хрещатику ще погуляємо!

А я виживу, милая, виживу!
Ти не вір, що надія вже втрачена.
А я виживу, милая, виживу!
Ми ще мирну Вкраїну побачимо!
               
                А.Я.
=================================