Осiннiй день, осiннiй сум

Вера Бондаренко-Михайлова
Осiннiй день,осiннiй сум...
Встеля землицю злато-килим,
А я вся зіткана із дум
Про теплий день і щастя з милим.
Про дотик,погляд,добре слово,
Проміння сонячне ясне,
Що душу й тіло освітило,
Й тепер окрилену несе
І я лечу така щаслива,
Вся закосичена піснями,
І не ляка холодна злива
І те,що далі буде з нами.