Прокидайся, душа! на укр. яз

Любонька
1
Вибухи пристрасті вщухають...
ХолОне закипіла кров...
В твої обійми не штовхають
Мене ні помста, ні любов.
Більш не ховається в примарах,
Оголена вся сутність слів.
Врешті раптовий світла спалах,
Мов сплячу, до чуття привів.

п/в:
Прокидайся, душа!
Озирнися навколо...
Ніччю в сяйві стожар
Відзвучить тУги соло.
Зради чорний фантом
Доживе дні останні.
Й почуттів складником
Стане вірність в коханні.

2
Ще серце, смутком оповите,
Живе зневірою в страхУ,
Надію втративши любити,
Зустріти щастя  на шляху...
Розсуне сонце хмар завісу,
І хлине музика стрімка...
Повним онОвленням реміксу
Кохання виллється ріка...


(авторська пісня)  09/09/17/