Квiти бiля хати

Гаевская Ирина Николаевна
Посадила мати
Квіти біля хати.
Ростіть мої квіти,
Як малії діти.

Буду поливати -
Щиро пригощати,
Бурьянець полоти -
Радісні турботи.

Швидко час минає,
Квіти розквітають.
Усміхнулась мати -
Свято коло хати.

Квітам сонце сяє,
Вітер їх гойдає.
Живіть довго, ненько,
Радуйте серденько!