Сонца грэе

Людмила Шаблыко
Сонца грэе,вецер дзьмуе,
Ў небе  ластаўка вандруе.
І  зямелька нам спрыяе, 
Як  матуля  нас  кахае.         
Ды  заўсёды  сагравае
І  дары  нам  падкідае.   
Яна   добрая -  я  знаю
І заўсёды  так  кахаю!