Тво серце немов з м цного кришталю

Людмила Дубищева
Твоє серце немов із міцного кришталю
З кожним часом сильніш я до нього стучу,
Але в ньому нема ні любові, ні жалю
Тим що йду я до тебе- я себе ганьблю