Майданна мрия

Иннокентий Фривольный
Заскучали українці:
Щось нема майданів?
Ходять хмурі по одинці.
Сповнить хто бажання?

А було ж, за грошенята
Та ще як стрибали!
- Я відроджу майданутість! –
Мовив генацвале.

 -Ми, Міхо, підем за тебе! –
Разом всі зраділи. –
Скільки душ для цього треба?
Зберемо довкілля!

Коломойський, гаманець
Доставай для люду!
Зробим гарний майданець,
Цяцечкою буде!

Пані Юля заплете
Бойовую косу.
І гуртом народ піде –
Будем владу знОсить!