Розкiшна жiнка

Светлана Камышная
Розкiшна жiнка, у розкiшному вбраннi.
Блискучi очi, тi що iй данi.
Вона надхненна, як весняний сад.
У всьому краща, всюду буде лад.
Вона троянда у своiй красi.
Ти Боже, щастя в долю принеси.
Прости провини, глянь, яка краса!
Хай не впаде з очей ii роса.