У кожного люду сво та мниц

Людмила Дубищева
У кожного люду свої таємниці,
Ретельно ховають у тьмі,
Але їх розкриють з часом мисливці,
Вони є яскраві, жорстокі, чудні.

І кожен за все візьме нагороду,
В шанобі хтось буде, в вінці,
Чиюсь-то відкриють яскравую вроду
Когось пам*януть у ганьбі.

У кожного люду свої таємниці,
Нащо підіймать чужий гріх?
Залишить людина від себе частицю,
В блакиті рассуде Бог всіх.