Я так втомилась бути сильною

Оксана Малиновская 2
Я так втомилась бути сильною,
Я хочу ніжності й тепла.
Кохання трепетно-нестримного,
Немов пташині два крила.

Втекти я хочу від самотності
Кудись в далекії краї.
Де зрад немає і жорстокості,
В гаях щебечуть солов'ї.

Я  так втомимилась бути сильною
І щастя бачити,лиш в  сні...
і почувать себе  билиною,
Яку колише сто вітрів.

І все ж, я буду, буду сильною
Здолавши смутки  і жалі.
Бо не беззахистна рослина я,
А мудра жінка на землі.