***

Оксана Малиновская 2
Іде війна і їй кінця не видно...
Ідуть до раю люди молоді.
І  пахнуть сльози батьківські полином
І чорних хусток стелиться сувій...

Страшна війна, коли вона скінчиться?
І перестане литись кров.
Коли Вкраїна миром освятиться?
У Божу вкутавшись любов.

Іде війна... Там біль, і смерть, і рани.
Брехня у спини кидає ножі...
Коли прийде той переможний бій останній?
Народе мій, нескорений скажи.