Знаходяться нов люди...

Татьяна Фесенко
Знаходяться нові люди
Знаходяться нові шляхи.
І хай воно буду, як буде
Ти серце відчиниш чи ні.

Люди не зустрічаються марно
і в цьому магічне щось є.
Твій голос настільки яскравий,
що ніжністю тішить мене...


20.10.16