88. Чого хотiлось би? Та мабуть, що не раю...

Игорь Ярин
  Чого хотілось би? Та мабуть, що не раю.
  Перед очима  - полиски буття.
  І тільки те наразі серце крає,
  що все вважав, що десь за небокраєм
  є іншим вимір, інші відчуття.
  Все мріяв. Чи можливо їм здійснитись?
  Але допоки мрії будуть снитись,
  то  в цьому разі все ж важливим є життя.

 
  серце крає - сердце рвёт.
  полиски - блики.
  вважав - представлял, считал.
  вимір - измерение.
  можливо - возможно.
  відчуття - чувства.
  мріяв - мечтал.
  здійснитись - случиться.
  в цім разі - в этом случае.
  важливим - важным.
  наразі - сейчас, в этот момент.