ПРО НАС. Далекому дружищi до зiрок

Валерий Гаевский
Про нас - далекому дружищі до зірок
(Ролик – відповідь Матвею Ганапольскому про те,
«що б ви написали космічним співбраттям»)

Людина в шкурі і дитина у печері
І тут такий же із сокирою вбігає
Вбиває їх і їсть їхню вечерю
Сюжет це перший- ролик починає

У другому татари скачуть в люті
Дітей вбивають, силують жінок
Що з нами буде, видно вже по суті
Хоч кожен з нас далеко не пророк

У третім Гітлер-Європеєць своїм лобом
Будує табори, щоб знищувать таких же
Тут сатана бере верхи над Богом
Такий сюжет мій третій для дружищі

В четвертім той американець бомбу кида
Одним ударом нищить тисячі людей
Він нищить все навкруг – таких же видом
Він думає – що це є апогей

П’ятий сюжет – аеропорт Донецький
Тут тіло й думки – все дибки встає
Тут росіянин човга чоботом мерзенним
Забув все Боже і що розум в нього є

І шостий – про коронний вірус
Мізками зроблений – не витівка природи
Якщо ти хворий, щоб на цій землі не вижив
Прийшов без згоди Божої він, а з диявольської згоди

Задумайся дружище ти космічний
Чи можна з таким видом подружитись
Хоч на платівці-посланні Він весь “пухнастий”
А значить знає як йому змінитись
…але чомусь не хоче
Валерій Гаєвський
09.09.2017, 21.11.2020