***

Игорь Степанович Шевчук
  *   *   *


Скільки написано
й що наговорено??
дивлюся як це насправді: пальчатка
сходить із рук
упокорена


можна мені вам руку подати


тіло із серця зсувається —
тільки впокорене
Бог є в серці загальний:
Цой так писав тривіальне!!
Цой ще писав
                зсувом з серця


Цой — з Богом бути достойний
хто ж то сказав — тоді —
«це непристойне»?
хтось хто не чує кореня
музикант — де жива вода
місяць спада
сонце в негоду  впада
Христос — найвпокореніший
Бог в серці надалі!

в Бога несе — як вода — геніальне

Бог — простий Сам — простий:
в світі надсильна
вода по
складах
хтось простив Бог простив
во-да
хто живу воду подав?

6.03.2013,
17.03.2013