***

Дарья Вареник
Мені здається, що я довго пам'ятатиму тебе
Твої стрімкі слова, твоє мовчання  цього літа
Колись давно тобі сказала, що люблю
Тепер до тебе більше не горить - не підпалити.
Мені здається, що ти досі у собі
І восени не бачиш в світі щось такого,
Що розжене  всю твою кров і змиє злобу
Мені так важко бути поруч, зрозумій.
Хоча, мені здається, як звичайно
Я знов поїду, залишу востаннє
Тобі на згадку ніжний поцілунок...
Здається, я ще довго пам'ятатиму тебе