Утром

Владислав Красса
 Вранці.

Я дуже рано встав, готую чорну каву,
Вивчаю мій сьогоднішній скрижаль,
І щось не бачу смерть свою лукаву.
Сьогодні знову не помру (на жаль!).


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".