Украинский Гарик 403

Владислав Красса
Український Ґарик 403


За мотивами І. Губермана

Хвалити доля не спішить.
Ворожку чую з чорторию*:
Ти гониш хвилі, старий жид,
А всі сидять в гівні по шию.

*Чорторий —  глибока яма, в якій утворюється вир.



   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".