18, 09, 2017

Светлая Две Тысячи 10
Не, не здаюся... Дай толькі дзе які намёк, што розум у цябе пацёк, дык мо адразу атрымаеш шмат урокаў розных. Настаўнікі вось толькі кепскія. І здраднікі, і злосныя, і невукі. І кожны хоча нешта ад цябе сваё...Паспеюць ці... Жыццё бяжыць, як грыбнікі за восеньскім праўдзівікам. А ты цішком , бо не грыбнік на сёння. Чакаеш проста , хто сарве праўдзівік ... твой...