Naira Rzgoian Daike

Георгий Рзгоян Сердечный
Dae daika min dalal,
Tama shire tai zalal,
Birnakm bvmaji kal,
Dae daika min halal.
Dang u kane ta Dae,
Bmrm birnakm xaie,
Darse ta minda maia,
Dil u chave min, toi Dae.
Chkas chun we sal u roj.
Bona ma, ta xo dkvjt
Darde ma, kati na xvash
Bebahsh Dae jan, bebahsh
Xoikeria xodebi Dae
Tara shabn am hata, hatae
Shai shabuna ma toi xaie
Az korbana dile tai kotai.