Не спочивать!

Игорь Степанович Шевчук
Всі починають з поетес.
Густі зубрихи — ті назвуться все ж
                поетами:
Їм явлен глас... Де більш
                Богопроцес.
І перестаньте буть кадетками...


Настає Логос.
           Як
ефес —
над лезом...
Ум-пухир
не надувається...


Не спочивать! — у пелеринах від Небес...
Бо з Логосом —
дух... не кінчається.

Митарі
за межею
на деревах
протикаються!

23.05.2011