Сърцето мое теб избра

Виолета Петкова
СЪРЦЕТО МОЕ ТЕБ ИЗБРА!

Вълшебна нощ,
купон,
хотелска стая....
Музика,
звезди,
шампанското искри...
Пълни чаши и игри,
танци до зори...
Моят поглед,
твоят поглед,
казаха си тихо "да".
Сърцето мое теб избра!
Нежна целувка,
прегръдка със страст...
На чувствата си
дадохме власт!
И какво от туй,
че моето "не"
крещеше всъщност "да"...
Сърцето мое теб избра!
Напразно ни разделят километри.
От Север ти,
от Юга аз...
Сърцата влюбени
признават само "нас"...
Мечти, надежди,
клетви споделени
в късен час...
И само бледата луна свидетел,
на щастието наше
ревностен радетел,
прошепна Тя
и Времето разбра:
Сърцето мое теб избра!