Отивам си сама

Виолета Петкова
ОТИВАМ СИ САМА

В твоя свят без обич и стремление,
премръзнала потърсих малко топлина...
Оказах се поредно забавление...
Сгреших! Отивам си сама!

Напразно се надявах приятел безрезервен
да вижда Слънце в моята душа...
Не искам да съм вариант резервен!
Мълчи! Отивам си сама!

В живота ми, изпълнен с драми и раздели,
поредна драма няма да си ти!
Не ще тъгувам, нито ще заплача...
Не ме търси! Отивам си сама!