Не идвай повече в съня ми

Виолета Петкова
НЕ ИДВАЙ ПОВЕЧЕ В СЪНЯ МИ

Не идвай повече в съня ми,
не сбъдвай неизказаните ми мечти!
Не запалвай огъня на стари рани,
от тези сънища боли...

Аз искам вече да те забравя,
да излекувам измъченото си сърце.
Аз не искам повече да плача,
искам да забравя изгарящите ти ръце.

За мене беше ти Животът,
ти беше моята Мечта!
Ти беше щастие желано,
но вече ще си "Никой" - запомни!

Не идвай повече в съня ми,
не сбъдвай неизказани мечти!
Не запалвай огъня на стари страсти,
от този огън винаги боли!