Стихосложение

Владислав Красса
Віршування


Ще не встигнеш і встати,
Починай міркувать:
Може вірш написати?
Чи ще трошки поспать?

Віршування, одначе,
Дуже річ непроста —
Треба вчасно побачить
П’ятий кут у листа.

Тільки марень шукати
Я не дуже люблю.
Ні! Не буду писати.
Краще трошки посплю.