You can be silent all ours day

Юрий Иванов 73
You can be silent all ours day
And answered me just when I forced
We know together that`s dead way
But go to talk is mean lose, o`course
And pass away one more silent day
So stupid we waste our time
If you so need it, I can say
Forgive me babe, I was dumb
Jurij Ivanov 2015