Тъга

Виолета Петкова
ТЪГА

Едно цвете днес не празнува,
едно цвете увяхва без теб,
за едно цвете слънце не свети,
и плаче душата, скована от студ...

Едно цвете напразно очаква
топлината да сгрее нежния цвят...
Едно цвете за тебе копнее,
да изпълниш с Любов целия свят.

Забрави ли твоето цветенце мило,
забрави ли ласките нежни само за теб?
Забрави ли твоята Любов теменужена?
Не я убивай ти с болка незаслужена!!!